Salgsbetingelser

Frakt og levering

Fri frakt på bestillinger over 1999 kr.

59 kr i frakt på bestillinger under 1999  kr.

Pakken vil bli sendt til deg med Bring. Får ikke bestillingen din plass i postkassen, så vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS. Normal leveringstid er 1-3 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Link til sporing av pakken finner du i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.

Retur og bytte

Hvis du vil returnere en vare, kan du sende en melding til kontaktlookatusoslo@gmail.com Skriv inn referansenummeret og forklar hvorfor du bytter eller returnerer varen.

Vi har en gratis bytte. Dette betyr at du kan bytte størrelse på produktene, du kan ikke bytte det mot et annet produkt.

Vi har et returgebyr på 79 kr som gjelder om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte. Dette belastes når vi mottar pakken fra deg, og det gjelder kun retur, ikke reklamasjoner og bytte. Dette gjelder også dersom du bestiller varer og ikke henter denne ut fra postkontoret.

For å sende i retur: print ut returskjemaet og legg sammen med det du skal returnere. Bruk gjerne Lookatus Oslo -boks. Lever den til nærmeste postkontor.

Når vi har behandlet returen sørger  for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil PayPal,Vipps eller Bambora ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Det vil skje 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed  om refundering. Dersom du har betalt med kort blir pengene ført direkte tilbake til samme kort. Ved betaling med faktura vil kontakte deg for kontonummer.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i original emballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du ødelegger  boksen eller ødelegger den i returforsendelsen, kan ikke varen selges videre, og verdien på varen reduseres til brukt vare. Vi kan da kun tilbakebetale varens brukte reduserte verdi.

BetalingsvilkårLookatus Oslo (organisasjonsnummer 822154492).

MVA på 25% inngår i alle priser.Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best. Du kan velge å betale med betalingskort gjennom PayPal,Bambora eller gjennom Vipps appen på mobilen din.Betaling

Kortbetaling (Visa og MasterCard)

Når du benytter deg av kortbetaling håndteres dette av vår betalingspartner Bambora og PAYPAL for å garantere sikker og rask betaling.

Betaling med kredittkort er like trygt og enkelt som å bruke kort i butikken. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2). Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kredittkortinformasjon.

Ved kortbetaling tilkommer ingen ekstra kostnader. Kortet blir belastet umiddelbart etter kjøp.

Paypal/Paypal Express  

Hos Lookatus Oslo kan du betale enkelt, raskt og sikkert med PayPal. Velg PayPal som betalingsmetode i vår bestillingsprosess. Avsluttende logger du deg inn med din e-post adresse og ditt PayPal passord på din personlige PayPal-konto, og bekrefter beløpet. Der logger du deg inn med dine tilgangsopplysninger. Kontroller adresseopplysningene. Vi mottar straks en betalingsbekreftelse fra PayPal og kan bearbeide din ordre omgående. Har du fortsatt ingen PayPal konto? Registrer din bankkonto hos PayPal med bare noen få klikk. Det er alltid kostnadsfritt for deg å betale med PayPal.

VIPPS  #568598

Vipps har mer enn 3 millioner brukere og er den raskest voksende betalingsmetoden på nett. I følge rapporten Norsk E-handel har vipps hatt en kontinuerlig vekst år etter år. I 2018 var andelen nordmenn som foretrekker å betale med Vipps steget fra 5 til 8 prosent. 

Vipps er populært blant de yngre aldersgruppene og ved mobil online shopping. Forklaringen er at betalingsappen passer forbrukerens ønske om å handle raskt, enkelt og på farten. 

Forhåndbetaling ved bankoverføring

Enkel og kostnadsfri. Du overfører beløpet til Lookatus Oslo konto. Bankforbindelsene får du i vår ordrebekreftelse som blir sendt til deg per epost. Når beløpet er registrert hos oss blir bestillingen, så sant vi har , omgående sendt og levert i løpet av 1 til 3 virkedager.BedriftsinformasjonLookatus Oslo 

Orgnr.: 822 15 4492

Adresse: Jomfrustien 1 1179 Oslo

E-post: kontaktlookatusoslo@gmail.com